Categorieën
Bewust Duurzaam Leven

eStress – een review hoe je stress gaat aanpakken!

Stress verminderen is een hot item in deze 21e eeuw. Door ons druk, druk, druk bestaan bouwen we meer stress op dan ons lief is. Met de cursus ‘Rust, Energie & Geluk’ van eStress kom je tot besef en inzicht en ook krijg je voldoende handvatten om je stress te lijf te gaan! Zelf heb ik deze cursus met plezier gevolgd en kan hem ook van harte aanbevelen. Lees de review.

Door ons druk bestaan lijkt het alsof we steeds een zware last op onze schouder meetorsen. En als we al beseffen dat we stress opbouwen dan betekent dat dat we op de goede weg zijn, want dan kan je een plan maken om de stress aan te pakken. Wellicht had je het artikel over geluk op deze website al gelezen en de cursus Rust, Energie en Geluk helpt je op weg.

Voor wie is de cursus Rust, Energie en Geluk

De cursus Rust, Energie en Geluk is voor diegene die beseft dat (chronische) stress deel uitmaakt van zijn of haar leven en daar ook iets aan wil doen. Het feit dat je deze review al leest bewijst waarschijnlijk dat je al op de goede weg bent, immers het besef dat aan stress lijdt is een eerste stap om te beslissen er iets aan te doen.

Wat is de cursus Rust, Energie en Geluk

De cursus Rust, Energie en Geluk is een online zelfhulpprogramma dat je kunt volgen waar en wanneer je maar wilt. Het programma begint met essentiële inzichten over stress en omvat verder vaardigheidstrainingen om je stress te lijf te gaan.

Het zelfhulpprogramma bestaat uit 4 modules; te weten:

Module 1 – Stress in de 21e eeuw

Na een intro over stress worden essentiële inzichten over stress behandeld. In 9 lessen kom je alles te weten over waar je staat in vermogen om je stress aan te pakken.

Module 2 – Neem de leiding over jouw eigen leven

Module 2 gaat in 9 lessen dieper in hoe je een mooi leven creëert zonder stress. Verder worden er gewoonten behandeld die je meer rust en ontspanning kunnen brengen.

Module 3 – Leefsituatie

In 5 lessen wordt je in module 3 meegenomen naar je ideale leefsituatie.

Module 4 – Gedachten en overtuigingen

In 11 lessen worden in module 4 de transformatie van jouw gedachten en overtuigingen doorgenomen.

Kan ik de cursus Rust, Energie en Geluk aanbevelen?

De cursus Rust, Energie en Geluk zit structureel goed in elkaar en heeft een logische opbouw. Zelf heb ik de cursus met plezier en succes doorlopen. Er wordt niet gesuggereerd dat je nooit meer stress zult ervaren, na het volgen van deze cursus; wel kan ik je garanderen dat je er dan wel beter mee kan dealen! Daarom kan ik deze cursus aanbevelen.

Tevens denk ik ook dat deze cursus nog vatbaar is voor verbeteringen, met name indien de audio trainingen vervangen worden door videotrainingen zou dat iets meer interactie met de auteur geven, wat mij op zich een prettig streven lijkt! Desondanks vind ik deze cursus zeer de moeite waard!

Bestel de cursus Rust, Energie en Geluk

Nu je goed geïnformeerd bent bestel je de cursus!