Categorieën
Milieu

Opvouwbare boodschappentas

Wees voorbereid indien je ongepland toevallig een aankoop doet een dan toch een tas bij de hand hebben, makkelijk toch?!

Je zult het net zien; ben je in een winkel en je hebt ongepland een aankoop gedaan. Dan komt deze oprolbare boodschappentas enorm van pas.

Handig bij onvoorziene aankopen

Altijd makkelijk om extra bergruimte bij de hand te hebben. Een oprolbare en uitvouwbare schoudertas van maar liefst 15 liter maakt dat je altijd je boodschappen thuis krijgt.

Past gemakkelijk in je jaszak

Dus geen excuus om deze opvouwbare tas altijd bij je te hebben. Gewoon altijd in je jaszak, dus altijd bij de hand. Hij is zo compact dat ie ook bijvoorbeeld in het voorvak van je rugzak past.

Herbruikbaar en duurzaam

De tijd van overal een gratis plastic wegwerptas verkrijgen is gelukkig voorbij. Blijft wel dat je zelf voor een oplossing vooraf dient te zorgen bij je boodschappen en dat kan gemakkelijk met deze oprolbare opvouwtas. Je rolt hem gemakkelijk uit tot draagtas en eenmaal thuis gekomen vouw je hem weer terug op de rol om weer in je jaszak mee te nemen.

Ruimtebesparend

Doordat deze opvouwbare oproltas klein en compact meegenomen kan worden in je jaszak is deze enorm ruimtebesparend.

Lichtgewicht en bestand tegen scheuren

Het materiaal is 100% polyester en is dus lichtgewicht en kan tegen een stootje. Het is bestand tegen scheuren.

Ook ideaal om cadeau te geven

Wat dacht je om een duurzaam en herbruikbaar cadeau te geven bij de volgende gelegenheid? Deze opvouwbare en oprolbare schoudertas is een ideaal ‘groen’ geschenk om cadeau te geven. Met deze compacte schoudertas op zak hoef je nooit meer een wegwerp plastic zak te kopen.

Bestel je opvouwbare meeneemtas

Nu je alles weet over deze oprolbare tas: bestel je hem!