Categorieën
Milieu

Afval scheiden een makkie met sorteer-afvalbak

Een sorteer-afvalbak kan handig zijn om je afval direct bij de bron al te scheiden. Staat netjes in de keuken en mag zeker gezien worden. Heel handig om restafval meteen te recyclen en netjes opgeruimd.

Altijd lastig om je keuken netjes geordend te houden en je wilt toch meedoen met het recyclen van afval. Deze sorteer afvalbak is een fraai concept dat gerust gezien mag worden in je keuken. Iedereen ziet dat je het milieu een groen hart toedraagt. Afval scheiden wordt zo een feestje. Deze RVS goed ogende oplossing voor het restafval probleem en recycle sorteer mogelijkheid.

Afval scheiden is goed voor het milieu

Direct bij de bron scheiden is het meest handige om aan recyclen mee te doen. Daarom komt deze 3-compartimenten afvalscheidingsprullenbak goed van pas in je keuken. Je hoeft niet voor ieder wissewasje naar buiten te lopen, waar de restafvalcontainer en GFT-container staat, maar ideaal je afval opsparen en éénmaal in de zoveel tijd de binnenemmer ledigen. Met deze afvalscheider zijn je afvalstromen in huis, kantine, winkel of kantoor goed georganiseerd en kan iedereen binnenshuis zijn of haar bijdrage leveren aan het milieu.

De voordelen van deze 3-bakken afvalscheider

Ideaal om afval te scheiden

Zo dicht mogelijk bij het werkblad kun je deze sorteereenheid plaatsen om je afvalstromen zo makkelijk mogelijk te organiseren. Het staat direct opgeruimd en is immens praktisch.

Deze sorteereenheid is in de praktijk geschikt voor gezinnen tot 6 personen.

Hygiënisch

Het deksel opent zich door een voetdruk op één van de pedalen en daardoor kun je de afval direct in de binnenemmer deponeren zonder het deksel met de hand te hoeven aanraken. Door de binnenemmers te voorzien van pedaalemmerzakjes blijven de binnenemmers schoon.

Genoeg ruimte door de 3 compartimenten

Door 3 compartimenten kun je zelf bepalen welke restafvalstromen je wilt scheiden. Of dat nu gebruikt plastic afval, groente- en fruitafval of restafval is, aan jou de keuze. Wellicht papier/karton of glas.

Met uitneembare binnenemmers

De uitneembare binnenbakken zijn gemakkelijk te handelen door een metalen handvat en zodoende eenvoudig te ledigen in de grote containers buiten.

Met afzonderlijke deksels

Je zult geen overlast ervaren van nare geurtjes, want bij deze recycle sorteer afvalbak is ieder compartiment met een eigen deksel afgesloten. Bij het openen van het deksel met het voetpedaal wordt dus enkel het bijbehorende compartiment geopend en blijven of overige compartimenten netjes gesloten.

Met gekleurde pedalen

Met kleuren die overeenkomen met de soort restafval kunnen de compartimenten uit elkaar gehouden worden, zodat je de juiste afvalcompartiment opent met de pedaal van de bijbehorende kleur.

Door het pedaal los te laten sluit het deksel zich weer vanzelf.

Gemaakt van hoogwaardig RVS (RoestVrijStaal)

Hoogwaardig RoestVrijStaal oogt niet alleen ontzettend mooi; het blijft ook mooi. Vieze vingers hebben nauwelijks vat op deze RVS-laag en deze blijft dan ook verstoken van onooglijke vingerafdrukken.

Antisliplaag

Om deze afvalscheidende prullenbak op zijn plek te houden, tijdens het openen met het voetpedaal, is de onderzijde voorzien van een antisliplaag. Deze antislip houdt deze afvalsorteerder netjes op zijn plaats.

Met handvat

Om met gemak de binnenemmers te ledigen zijn deze uitneembare binnenemmers voorzien van handvatten, welke wegklapbaar zijn.

De buitenemmer is ook voorzien van een handvat, makkelijk indien u de vloer wilt dweilen, dan is deze prullenbak ook handzaam te verplaatsen.

Ideaal voor thuis, kantine, winkel of kantoor

Niet alleen bij u thuis, maar ook in een kantine, winkel of kantoor kan deze compartimentenprullenbak zijn dienst bewijzen.

Diverse uitvoeringen deze afvalscheidingsprullenbakken

Deze fraaie en mooi ogende afvalscheider is verkrijgbaar in 3 varianten, met 2 of 3 compartimenten. Bij de bestelling kunt u de gewenste uitvoering aangeven.

Alle modellen zijn ontworpen met het oog op kwaliteit, duurzaamheid, comfort en design.

30 liter (2 x 15 l)

Het kleinste model van 30 liter bevat twee compartimenten van 15 liter.

45 liter (3 x 15 l)

Het 45 liter model bevat drie compartimenten van elk 15 liter.

60 liter (3 x 20 l)

Het 60 liter model bevat 3 compartimenten van elk 20 liter.

Bestel je afvalscheider

Nu je alles weet over de afvalscheider kun je bestellen!

Je haalt een fantastisch kwaliteitsproduct in huis! Doe jezelf en het milieu een plezier en bestel direct!

Niet geschikt om in te bouwen

Wettelijke garantie via Zindoo.