Categorieën
Milieu

Groener kopen met korting

Pak je 2e kans producten en krijg korting voor een beter milieu.

Dagelijks gaan er miljoenen pakketjes onderweg naar nieuwe eigenaren, maar soms worden ze ook retour gestuurd om diverse redenen. Meestal nèt niet wat men er van had verwacht of valt het soms gewoon tegen. Producten die verder prima in orde zijn, hooguit wat verpakkingsschade kunnen gaan voor een tweede ronde. Dat is goed nieuws voor jou, want ze worden met korting aangeboden.

Gratis verzending bestaat natuurlijk niet

Hoe dol klanten ook zijn van ‘gratis verzending’; het mag duidelijk zijn dat uiteindelijk iemand de rekening betaald. Pakketbezorgers rijden nu eenmaal niet gratis rond. Los van het feit dat bij retourzendingen ook weer de diensten van deze pakketbezorgers worden ingezet. Tevens een hele aanslag op het milieu, als je alles bij elkaar optelt. Uiteindelijk betaalt iemand de rekening.

Wat kan ik doen om retourzenden te voorkomen?

Bereid jezelf goed voor: lees de recensies

Indien je goed voorbereid bent heb je een hogere kans dat je tevreden zult zijn met het geleverde product. Indien je dus de recensies leest weet je beter wat je te wachten staat en wordt je pakket bezorging een feestje.

Goed beslagen ten ijs komen is hier het devies. Meer dan een kwart van de bestellers geeft aan minder slechte aankopen te doen, door het goed lezen van recensies en goede voorbereiding.

Wees bewust van de impact

Door pakketjes te laten bezorgen draag je bij aan een CO2 uitstoot. Wees daarom niet terughoudend indien er een bijdrage wordt gevraagd om deze CO2 uitstoot te compenseren met een extra te betalen bedrag. Dit extra bedrag komt ten goede aan het compenseren van de CO2-uitstoot. Deze opties zijn natuurlijk niet verplicht, maar zijn wel degelijk het overwegen waard; immers draagt het ook bij de bezorgschaamte te reduceren.

Kies voor bezorging op een ander moment

Meteen geleverd willen hebben, direct na de bestelling is vaak een ultieme belofte van webwinkel, maar indien je nu eens een dag later je pakketje laat bezorgen geeft dat de retailer meer logistieke mogelijkheden om bijvoorbeeld samen te verzenden en zodoende minder CO2 uitstoot tot gevolg heeft.

Kies voor een afhaalpunt

Door te kiezen voor een afhaalpunt word je woonplaats minder belast met bezorgdiensten in de wijk en ook dat kan bijdragen aan minder CO2 uitstoot. Wees hier bewust van. Scheelt tijd, geld en brandstof. Bovendien hoef je niet thuis te blijven omdat er zonodig een pakketje bezorgd wordt.

Schrijf zelf ook een recensie

Na levering van je bestelde pakketje is je feestje compleet, maar schrijf zelf ook een recensie. Goed dat iemand anders ook daar zijn voordeel mee kan doen en deel gerust op Social Media of evaluatiemogelijkheden. Anderen zien dat je blij bent met je aankoop en kunnen wellicht ook hun voordeel hier mee doen.

Altijd goed voor het milieu

Met de Altijd Goed garantie ben je er zeker van dat het product gegarandeerd werkt. Dus retourzenden is niet meer nodig. Zo komt ook het milieu op de eerste plaats.

Tweede Kans Conditie altijd Laagste Prijsgarantie

Indien er Tweede Kans Conditie bij een product staat aangeprezen, dan mag je er zeker van zijn dat dit product tegen de Laagste PrijsGarantie wordt aangeboden. Natuurlijk kan het voorkomen dat er ergens wellicht één van onze meer dan 10.000 producten net even ergens anders goedkoper wordt aangeboden, maar neem gerust contact op met de klantenservice want de Laagste Prijs Garantie is dan gegarandeerd.

Het is niet zo dat er toevallig een paar artikelen afgeprijst zijn, maar het hele assortiment geniet van de Laagste Prijs Garantie. Ook zo help jij het milieu en bespaar je op je uitgaven.

Hoe kom ik in aanmerking voor de korting

Door op de Bestel -knop te drukken onder dit artikel word je naar de webshop geleid. Daar bestel je je 2deKansje. De korting wordt aangegeven. Zonder uitzondering altijd extra korting op tweedekans artikelen.

Bestel je 2de kansje

Nu je alles weet over 2de kansje: bestel je er!