Categorieën
Bewust Duurzaam Leven

Doe waar je blij van wordt! – review

Doe waar je blij van wordt! is inderdaad een boek waar je blij van wordt. In de eerste plaats al tijdens de ontvangst van het boek in een mooie geschenkverpakking en met mooie boekenlegger en attentiekaartjes. In dit artikel een review.

Jezelf op de eerste plaats zetten is voor velen van ons iets wat we van nature niet gewend zijn, maar na het lezen van dit boek blijkt deze handelswijze helemaal niet egoïstisch, maar zelfs wenselijk.

Anne Verstegen beschrijft op een vertrouwde en overtuigende manier waarom we onszelf toch op de eerste plaats dienen te zetten.

Voorwoord door Willeke Alberti

Niemand minder dan Willeke Alberti, speciale keuze van Anne Verstegen, was bereid om het voorwoord voor Doe waar je blij van wordt! te schrijven.

Zelfliefde

Zelfliefde is je fundering. In dit boek wordt duidelijk inzichtelijk gemaakt hoe je dat kunt bereiken. Dat je jezelf tekort doet indien je jezelf wegcijfert. Met name door te kijken wat je wél wilt, kun je meer van jezelf houden.

De wet van Aantrekkingskracht wordt uitgelegd. Niets is belangrijker dan dat jij je goed voelt.

Kies voor vrije wil

En wel Nu, nu leef je, nu vergeef je. Het zijn allemaal hoofdstukken in het fijn te lezen boek Doe waar je blij van wordt!

Vooraf had ik nooit kunnen bedenken dat dit boek me zoveel inzicht zou geven en me deed raken. Zoals zovelen stelde ik me misschien te veel te dienstbaar op, wellicht ten koste van mezelf. Mede dank zij Doe waar je blij van wordt! kan ik mezelf op een prominentere positie plaatsen.

Waardeer jezelf zoals je bent

Met de stroom mee, Fantaseer, Glimlach, allemaal onderwerpen die aan bod komen in Doe waar je blij van wordt!

Laat het leven leuk zijn

Een simpele en eenvoudige titel, maar oh zo waardevol indien je dit gaat toepassen op je leven.

Wordt bewust

Jij bepaalt!, Je persoonlijke wensbox en Vraag, Voel en laat het zich ontvouwen zijn de volgende hoofdstukken in het boek Doe waar je blij van wordt!

Vervolgens Luister naar je gevoel en Wandelen met je gevoel. Het leven gaat niet altijd over rozen en Laaf je aan alles wat goed voor je is. Zo maar een greep uit de hoofdstukken van Doe waar je blij van wordt!

Volg je Eigen Wijsheid

Liever leven zoals je zelf wilt en Je bent wat je denkt. Na Liefde in stilte volgen nog enkele hoofdstukken ter afsluiting, zoals Mijn naam is Anne Verstegen, een Nawoord en een Dankwoord. Als laatste nog de Inspiratiebronnen.

Aanbeveling

Ik kan het boek Doe waar je blij van wordt! van harte aanbevelen. Op de allereerste plaats een heel goed boek voor jezelf, maar ik denk dat het ook een heel leuk boek kan zijn om cadeau te geven! Graag hoop ik dat het jou net zoveel inzichten geeft als het boek bij mij gedaan heeft. Een absolute aanrader.

Bestel
Doe waar je blij van wordt!

Nu je alles weet over Doe waar je blij van wordt!: bestel je het!